Formulir Kontak

Nama

Email *

Pesan *

Cari Blog Ini

Fem Saker Att Ha Koll Pa I Trump Harris Debatten

Fem saker att ha koll på i Trump-Harris-debatten

Den första presidentdebatten är här

Den första presidentdebatten 2020 kommer att hållas den 29 september. Debatten kommer att sändas live på ett antal olika plattformar, inklusive ABC, CBS, CNN, Fox News och NBC. Debatten kommer att modereras av Chris Wallace, ankare för Fox News Sunday.

Trump och Harris kommer att diskutera ett antal viktiga frågor, inklusive ekonomin, hälsovården och miljön. Debatten kommer att vara en viktig möjlighet för väljarna att få höra från de två kandidaterna om deras åsikter om dessa frågor.

Vad du kan förvänta dig av debatten

Debatten kommer sannolikt att bli hård och det är troligt att Trump och Harris kommer att attackera varandra vid flera tillfällen. Trump är känd för sina aggressiva debatttaktiker, och det är troligt att han kommer att försöka få Harris i defensiven.

Harris är en erfaren åklagare och hon kommer sannolikt att vara väl förberedd för att försvara sig mot Trumps attacker. Hon kommer också att försöka vända debatten till hennes fördel genom att peka på Trumps många misslyckanden som president.

Fem saker att hålla utkik efter

Här är fem saker att hålla utkik efter i debatten:

  1. Trump och Harris kommer att diskutera ett antal viktiga frågor, inklusive ekonomin, hälsovården och miljön. Det kommer att bli intressant att höra deras olika åsikter om dessa frågor.
  2. Debatten kommer sannolikt att bli hård och det är troligt att Trump och Harris kommer att attackera varandra vid flera tillfällen. Det kommer att bli intressant att se hur de hanterar attackerna och om de kan hålla sig till frågorna.
  3. Harris är en erfaren åklagare och hon kommer sannolikt att vara väl förberedd för att försvara sig mot Trumps attacker. Det kommer att bli intressant att se hur hon hanterar Trumps aggressiva debatttaktik.
  4. Debatten kommer att vara en viktig möjlighet för väljarna att få höra från de två kandidaterna om deras åsikter om dessa frågor. Det kommer att bli intressant att se hur väljarna reagerar på debatten och hur den kommer att påverka deras röstningsavsikt.
  5. Debatten är första gången som Trump och Harris möts öga mot öga på nationell tv. Det kommer att bli intressant att se hur deras kemi är och om de kan hitta någon gemensam grund.

Slutsats

Den första presidentdebatten 2020 kommer att vara en viktig händelse i valet. Debatten kommer att ge väljarna en möjlighet att höra från de två kandidaterna om deras åsikter om viktiga frågor. Det kommer också att vara en möjlighet för Trump och Harris att attackera varandra och försvara sig mot varandras attacker.


Komentar